AKSARAY / MERKEZ - Karaören Ortaokulu

Karaören Ortaokulu

Adres
KARAÖREN KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ ATATÜRK50/11 SK. KARAOREN ORTAOKULU BLOK NO 1/2 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, Dinamik, özgür düşünen, kendine güvenen, Tüm çalışanların parçası olmaktan gurur duyduğu çağa ve çevresindeki değişimlere duyarlı yenileşme anlayışına sahip bilgi toplumu olmak; Tük Milli Eğitim Sistemine bilgi çağının gereklerine göre katma değer oluşturmak.
Misyon
Her alanda yetkin ve özgüvene sahip, Çok amaçlı ve bağımsız düşünme yeteneği ile donanmış, Bilimsel ve teknolojik gelişimlere duyarlı, Üretilen bilgilerin toplumun her kesiminde yayılmasına katkıda bulunan, Değişime açık, paydaşların ve çalışanların memnuniyetini esas alan ve çalışanlarını ana amaçlara doğru seferber eden; Türk Eğitim Sistemimizin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip dünya vatandaşı yetiştirecek okullarımızın arkasında itici güç olmak.
08.40-15.20
Okulumuza ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Aksaray Mekeze bağlı köy olup yaklaşık 500 haneden oluşmaktadır.
Okulumuz Aksaray İl merkezine 18 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK proje çalışmalarına katılım sağlanmaktadır.